Recensies

Nauwelijks iets zegt meer over onze producten dan de ervaringen en meningen van klanten en experts die ze echt hebben geprobeerd. We hebben nu meer dan 5000+ vijfsterrenbeoordelingen verzameld op het onafhankelijke beoordelingsplatform Reviews.io

J. Torvaldsson


Vakmanschap van de hoogste orde. De leren veter is geweldig. Heeft het karakter van mijn schoenen helemaal veranderd. Zal zeker weer veters bestellen bij Senkels.

Verifizierte Bewertung Verified Review

H. Engler


Perfecte service. Makkelijk om de benodigde informatie te vinden voor het bestellen van de schoenveters. Veel kleuren om uit te kiezen en het is geen probleem om de juiste kleur en lengte voor een bepaalde schoen te vinden.

Verifizierte Bewertung Verified Review

H. Mobberley


Houd van het feit dat ik mijn kant precies zo kan 'bouwen' als ik wil. Het is misschien iets kleins, maar de kleine dingen maken altijd het verschil.


Verifizierte Bewertung Verified Review

S. Badr


Kwaliteit veters van gewaxt katoen zijn verrassend moeilijk te vinden, dus ik was erg blij toen ik onlangs tijdens mijn zoektocht online Senkels tegenkwam. Ik heb zelfs besloten om nog een paar voor mijn man te bestellen.

Verifizierte Bewertung Verified Review

Om ervoor te zorgen dat onze beoordelingen niet vertekend worden, kunnen alleen klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan een beoordeling bij ons achterlaten. De beoordelingen worden geverifieerd via onze externe provider reviews.io. Wij hebben daar geen invloed op.