Duurzaamheid

We moeten het over duurzaamheid hebben! We geloven dat elk bedrijf en elk individu de plicht heeft om de voetafdruk op onze planeet zo veel mogelijk te verkleinen.

Er staat veel op het spel en momenteel ziet de toekomst er niet zo rooskleurig uit. We hebben besloten alles te doen wat we kunnen om onze voetafdruk op deze planeet te beperken. We proberen voortdurend onze CO2 uitstoot te verminderen, zoeken nog duurzamere materialen voor onze verpakkingen, verminderen afval zoveel mogelijk en hergebruiken wat we kunnen!

We weten dat onze klanten slimme geesten zijn, en dat ze veel weten over leuke nieuwe concepten. Dus neem gerust contact met ons op met suggesties voor verbetering. We willen leren! Help ons daar alsjeblieft bij. Verandering is een proces en we zijn zeker nog niet aan het eind ervan. Bedankt dat je ook om onze planeet geeft.

gerecycleerd
Verpakking

Ons doel is de milieu-impact zo laag mogelijk te houden en tegelijk de versheid en smaak van onze koffie te beschermen.

We bezochten verschillende congressen, seminars en beurzen in heel Europa om het beste materiaal voor onze verpakking te vinden. Vermoedelijk had composteerbaar materiaal een hogere energiekost om te produceren en zou het met de huidige infrastructuur verbrand worden. We willen er zeker van zijn dat we betere verpakkingen kiezen en niet alleen maar "greenwash" doen. Na lang testen en zoeken vonden we wat we zochten.

Onze zakjes bestaan uit 100% recycled, biologisch afbreekbaar kraftpapier.

senkels-letters
senkels-sachets
post-senkels
c02-neutral-senkels
CO² Neutraal
Levering

Ons product heeft een zeer laag dood gewicht, wat het CO2 effect aanzienlijk vermindert, en we verzenden uitsluitend CO2 neutraal.

Al ons verzendmateriaal is plasticvrij en wordt geleverd in dozen die passen bij de afmetingen van ons product, zodat je schoenveters veilig en in goede staat aankomen.

ONZE
SCHENKING

We moeten allemaal iets doen! En we moeten het nu doen.

Elke dag kunnen we de gevolgen van de klimaatverandering waarnemen. Daarom compenseren we de CO² uitstoot die door onze bestellingen veroorzaakt wordt.

Met elk paar schoenveters doneer je een deel aan onze planeet. Elk jaar beslissen we samen met jou welk project we steunen. Dit jaar is dat het Acapa - Bajo Mira y Frontera project. Dank je wel dat je er deel van uitmaakt.

senkels donation project
senkels-donation project